GRADBENA DELA

Izvajamo vse vrste gradbenih del: zemeljska dela, betonska dela, zidarska dela, tesarska dela, krovsko kleparska dela, mavčno-kartonska dela, keramičarska dela in slikopleskarska dela, strojne in elektroinstalacije in zunanje ureditve. Pri svojem delu se srečujemo z vsemi vrstami materialov. Sodelujemo z velikim številom različnih, specializiranih podizvajalcev in koordiniramo njihovo delo. Naša odlika so kvalitetno in hitro opravljena dela. Morebitne reklamacije rešujemo hitro in korektno.

ADAPTACIJE IN REKONSTRUKCIJE

Poleg novogradenj opravljamo vse vrste bolj ali manj zahtevnih rekonstrukcij, adaptacij in prenov prostorov in objektov. Pri delu vseskozi sodelujemo z vami in vam svetujemo pri izvedbi (novi, eko, drugi materiali, arhitektonske rešitve in postavitve prostora).

ZUNANJA UREDITEV OBJEKTOV

Okolju in objektu primerna zunanja ureditev sta ključni za umestitev in postavitev v okolje. Svetujemo in kvalitetno zaključimo dela okrog objekta, kakor tudi zasaditev in zatravitev okolice.

ZEMELJSKA DELA

Če je treba pri gradnji »močno« poseči v okolje bomo za vas ta dela kvalitetno izvedli. Razpolagamo z vso vrsto mehanizacije tako, da še tako težak teren za nas ni ovira.

IZVEDBA GRADBENIH PROJEKTOV »NA KLJUČ«

Na podlagi projektnega popisa vam izdelamo predračun za objekt od zakoličbe objekta do zaključnih del zunanje ureditve. Organiziramo izvedbo tudi samo posameznih faz gradnje in se prilagodimo vašim željam in potrebam.

GRADNJA ZA TRG

V Ratečah smo izgradili večstanovanjski objekt . Na prodaj sta še dve enoti (skica načrta) velikosti 56,5 m2 in 69,70 m2. Objekt leži v centru Rateč. V neposredni bližini so trgovina, gostilna, pošta ter druga infrastruktura, ki omogoča kvalitetno preživljanje prostega časa. Vsako stanovanje ima balkon, s katerega je čudovit pogled na dolino Planice in Julijske Alpe, ki jo obkrožajo. Vsako stanovanje ima svoje parkirišče na zasebnem dvorišču, pripada pa mu tudi shramba v pritličju. Talno ogrevanje je na zemeljski plin in je ločeno za vsako stanovanjsko enoto (vsako stanovanje ima svojo peč). Etažna lastnina je urejena. Prevzem in vselitev je možna takoj. Več...

GOSTINSKO TURISTIČNA DEJAVNOST

GOSTINSKA DEJAVNOST

V brunarici Kosobrin v Kranjski gori opravljamo gostinsko in turistično dejavnost. Brunarica stoji ob kolesarski poti Kranjska gora – Rateče ob spodnji postaji žičnice Brsnina in vam pozimi in poleti nudi prijetno zatočišče in pestro gostinsko-turistično ponudbo. Za zaključene družbe organiziramo različne dogodke, poskrbimo za primerno glasbo in poskrbimo, da bo vaše druženje v Kosobrinu nepozabno. Več na www.kosobrin.eu.

TURISTIČNA DEJAVNOST

Eno stanovanjsko enoto v objektu Pr'Mežik v Ratečah smo preuredili v lično opremljen apartma velikosti 65 m2 in je primerno za bivanje petih oseb. Stanovanje je opremljeno v klasično-modernem slogu, s pridihom elementov, značilnih za ta del Slovenije. Stanovanje ima velik dnevni prostor s kuhinjo, kopalnico s tušem, hodnik in spalnico. Dnevni prostor je obrnjen proti jugi, zato je v sončnih dnevih (ki jih tu ne manjka) zelo svetlo. V dnevnem prostoru je velik raztegljiv kavč primeren za spanje dveh oseb, v spalnici pa so tri ležišča (zakonska in samostojna postelja). Oprema: pomivalni stroj, TV s kabelsko televizijo, odprti internet, možnost dogovora za polpenzion v gostilni Žerjav, ki se drži stanovanjske hiše. Povezava do galerije apartmaja.